LinkedIn Premium: Voordelen, kosten en hoe je het kunt Opzeggen

Naast de gratis versie biedt LinkedIn een betaald abonnement, bekend als LinkedIn Premium, dat extra functies en voordelen biedt. Dit artikel verkent de voordelen van LinkedIn Premium, inclusief informatie over LinkedIn Premium kosten en hoe je LinkedIn Premium kunt opzeggen.

Wat is LinkedIn Premium?

LinkedIn Premium is een abonnementsservice die gebruikers toegang geeft tot exclusieve functies die niet beschikbaar zijn in het gratis basispakket. Deze functies zijn ontworpen om gebruikers te helpen effectiever te netwerken, sneller een baan te vinden en hun professionele online aanwezigheid te versterken. Dit kan zorgen voor meer LinkedIn volgers, meer LinkedIn connecties en meer likes op LinkedIn, met alle voordelen van dien.

De verschillende typen LinkedIn Premium

LinkedIn Premium is beschikbaar in verschillende pakketten, waaronder Premium Career, Premium Business, Sales Navigator en LinkedIn Learning. Elk van deze pakketten is ontworpen om te voldoen aan specifieke behoeften, zoals carrièreontwikkeling, uitgebreidere zakelijke inzichten, verkoopondersteuning en vaardigheidsontwikkeling.

Voordelen van LinkedIn Premium

Verbeterde inzichten en analytics

Een van de belangrijkste voordelen van LinkedIn Premium is de toegang tot uitgebreide inzichten en analytics. Zo kun je zien wie je profiel heeft bekeken in de afgelopen 90 dagen, wat kan helpen bij het identificeren van potentiële zakelijke kansen of werkgevers die interesse hebben getoond in je profiel.

Uitgebreide zoekfilters en InMail

LinkedIn Premium biedt geavanceerdere zoekopties en de mogelijkheid om rechtstreeks contact op te nemen met niet-connecties via InMail. Deze functies stellen gebruikers in staat gerichter te zoeken naar potentiële werkgevers, medewerkers of zakelijke kansen, waardoor hun kansen op succes toenemen.

Toegang tot online cursussen

Abonnees van LinkedIn Premium, met name degenen die kiezen voor het LinkedIn Learning pakket, hebben toegang tot duizenden professionele cursussen en tutorials die kunnen helpen bij de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden of het verbeteren van bestaande competenties.

LinkedIn Premium kosten

De kosten van LinkedIn Premium variëren afhankelijk van het gekozen pakket. Premium Career begint bijvoorbeeld rond de €30 per maand, terwijl andere pakketten zoals Sales Navigator of Business meer kunnen kosten. Deze investering kan de moeite waard zijn voor professionals die actief op zoek zijn naar carrièreverbetering of zakelijke groei.

Hoe LinkedIn Premium opzeggen

Het opzeggen van LinkedIn Premium is eenvoudig en kan op elk moment worden gedaan. Gebruikers kunnen naar hun accountinstellingen gaan, naar het abonnementengedeelte navigeren en de instructies volgen om het abonnement te annuleren.

Conclusie

LinkedIn Premium biedt een scala aan voordelen die kunnen bijdragen aan je professionele groei en netwerkmogelijkheden. Met toegang tot geavanceerde zoekfilters, inzichten, en een breed aanbod aan online cursussen, is het een waardevolle investering. Begrijpen hoe je LinkedIn Premium kosten beheert en weet hoe je LinkedIn Premium kunt opzeggen, zorgt ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van wat het platform te bieden heeft.

Picture of Daan Meijer

Daan Meijer

Hey allemaal, ik ben Daan Meijer, jouw toegewijde Social Media Expert van snellevolgers.nl! Als blogger gespecialiseerd in social media, sta ik klaar om je te begeleiden naar een grotere online aanwezigheid. Mijn nieuwste blogpost staan klaar om je onder andere te leren over de laatste ontwikkelingen op TikTok en hoe je jouw Instagram-volgers snel kunt laten groeien.