Wat is Snapchat Plus en hoe gebruik je het?

Snapchat blijft vernieuwen met nieuwe diensten en functies, waaronder de recent toegevoegde premium versie: Snapchat Plus, ook wel bekend als Snapchat+. Deze versie biedt exclusieve functies en verbeterde ervaringen voor gebruikers. In dit artikel bespreken we wat Snapchat Plus is, wat je ermee kunt doen, en hoe je kunt zien wie deze service gebruikt.

Wat kun je met Snapchat Plus?

Snapchat Plus is een abonnementsservice die extra functies biedt bovenop de standaard Snapchat-ervaring. Gebruikers van Snapchat Plus krijgen toegang tot exclusieve Snapchat+ functies die niet beschikbaar zijn voor reguliere gebruikers. Deze functies zijn ontworpen om de interactie op het platform te verrijken en meer gepersonaliseerde opties te bieden. Het is een aantrekkelijke optie voor degenen die meer uit hun Snapchat-ervaring willen halen, meer Snapchat volgers nastreven, of meer views voor hun Snapchat content willen genereren.

Exclusieve Snapchat Plus functies

Enkele van de meest opvallende Snapchat+ functies zijn:

  • Ghost trails op de Snap map: Hiermee kun je zien waar je vrienden de afgelopen 24 uur zijn geweest, mits zij deze functie ook hebben ingeschakeld.
  • Beste vrienden forever (BFF): Je kunt één vriend markeren als je #1 BFF.
  • Exclusieve Snapchat icons: Snapchat Plus-gebruikers hebben toegang tot speciale pictogrammen voor hun profiel.
  • Story rewatch indicator: Hiermee kun je zien hoe vaak je verhalen zijn herbekeken.

Deze functies bieden je een uitgebreidere en interactievere Snapchat-ervaring, waardoor je sociale interacties op nieuwe manieren kunt uitbreiden. 

Snapchat Plus kopen

Om toegang te krijgen tot deze exclusieve functies, moet je Snapchat Plus kopen. Dit kan via de app zelf:

  1. Open Snapchat en ga naar je profielpagina.
  2. Tik op de ‘Snapchat+ banner’, meestal te vinden net onder je Snap Score.
  3. Volg de instructies om je abonnement te starten.

De kosten van Snapchat Plus variëren afhankelijk van de regio waar je woont, maar het biedt een maandelijks of jaarlijks betaalplan dat automatisch vernieuwd wordt.

Hoe zie je of iemand Snapchat Plus heeft?

Profielen van Snapchat+ leden zijn vaak gemarkeerd met speciale symbolen of badges die hen onderscheiden van niet-betalende gebruikers. Dit kan een manier zijn om te zien of vrienden het abonnement hebben genomen en toegang hebben tot de extra functies.

Conclusie

Snapchat Plus biedt een uitgebreide ervaring met nieuwe en exclusieve functies die zijn ontworpen om de manier waarop mensen communiceren en interactie hebben op het platform te verbeteren. Of je nu meer wilt weten over de locaties van je vrienden, exclusieve badges wilt gebruiken, of inzicht wilt in wie je verhalen opnieuw bekijkt, Snapchat+ biedt al deze functies tegen een maandelijkse of jaarlijkse vergoeding. 

Picture of Daan Meijer

Daan Meijer

Hey allemaal, ik ben Daan Meijer, jouw toegewijde Social Media Expert van snellevolgers.nl! Als blogger gespecialiseerd in social media, sta ik klaar om je te begeleiden naar een grotere online aanwezigheid. Mijn nieuwste blogpost staan klaar om je onder andere te leren over de laatste ontwikkelingen op TikTok en hoe je jouw Instagram-volgers snel kunt laten groeien.